Realitná kancelária Reality Exkluziv - predaj a prenájom nehnuteľností z okresu Lučenec, Levice, Rimavská Sobota, Poltár a okolie

Vyhľadávanie




V ponuke je 51 nehnuteľností.

Reality Lučenec - všetky nehnuteľnosti v ponuke realitnej kancelárie Reality Exkluzív v Lučenci

 

Reality Exkluzív je známou realitnou kanceláriou, ktorá sídli v meste Lučenec. Jej hlavnou úlohou je sprostredkovanie predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností v celom regióne. Na základe vytrvalej práce a dobrých výsledkov sa dokáže starať o klientov a splniť ich požiadavky, ktoré sa spájajú s rôznymi službami na realitnom trhu.

Realitný trh v Lučenci patrí na Slovensku k tým silnejším, takže záujem o nehnuteľnosti v tomto meste je pochopiteľný.  Neustále nám prichádzajú nové požiadavky na vyhľadanie vhodných bytov na sídliskách Rúbanisko I, Rúbanisko II, Rúbanisko III, či Opatová. Najviac žiadaým typom je 3-izbový byt v Lučenci, čo sa týka lokality, tak je to centrum mesta, Štvrť M.R.Štefánika, Č. Armáda a sídlisko na ul.Vajanského. Štatistiky nám hovoria o zvýšení dopytu po rodinných domoch v okolitých obciach. Je to najmä pokojné prostredie, na základe čoho rastie záujem o bývanie v dedinkách ako Kalinovo, Vidiná, Halič, Tomášovce alebo Mikušovce. K vyššej atraktívnosti týchto lokalít prispieva aj dobrá dostupnosť a výborná občianska vybavenosť. 

Reality Exkluzív ponúka v každom regióne pôsobnosti kompletné realitné služby. Predaj a prenájom nehnuteľnosti, objektov a pozemkov. Výber a  zrealizovanie hypotéky, administratívny a právny servis je samozrejmosťou našej práce. Cieľom našej činnosti je spolupráca s klientmi, vďaka čomu dokážeme spoločne rozvíjať realitný trh.

Náš tím

Realitná kancelária nemá aktuálne žiadnych maklérov.

Ponuka

Na prenájom kancelária / kancelárie v meste Lučenec

Na prenájom kancelária/kancelárie v meste Lučenec, Zvolenská Cesta. Kancelária je kompletne zariadená, k dispozícii kuchynka, soc. zariadenia, klimatizácia, internet. Kancelárie sú o rozmeroch cca od 30 do 40 m2. Dnes je ešte voľných 7 kancelárií - možnosť výberu... Celý objekt je vo výbornom stave, s väčším parkoviskom, bufetom, zabezpečenie strážnou službou - nonstop. Kancelárie sú na 2. poschodí s výťahom. Podlaha: plávajúca, dlažba. Vybavenie kuchyne: sporák, chladnička, mikrovlnka. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Kúrenie centrálne. Cena 9 €/mesiac za m2 plus DPH, v cene nie je zahrnutá el. energia za spotrebiče. Kontakt: 0917 277 707 K prenájmu od 1.1.2023
ID : 40571
40 m2
0 €
9,00 €
Zobraziť viac

Na prenájom kancelárske priestory v meste Lučenec

Ponúkame Vám na prenájom kancelárkske priestory  v meste Lučenec, Zvolenská Cesta. Sú to priestory /7 kancelárií/ v stráženom areáli, s väčším parkoviskom, samostatným výťahom, klimatizáciou, kuchynkou, soc. zariadením, klimatizáciou, spolu 300 m2 ... K dispozícii bufet, internet, nonstop strážna služba. Jednotlivé kancelárie o rozlohe 25 až 40 m2, sú zariadené, na prenájom aj jednotlive... Rozloha podlažia 300m2. Podlaha: plávajúca, dlažba. Vybavenie kuchyne: sporák, chladnička, mikrovlnka. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Kúrenie: centrálne. Zabezpečenie strážnou službou. Asfaltová prístupová cesta. Cena za prenájom všetkých /viacerých kancelárií dohodou,  Cena za 1 kanceláriu 9 €/mesiac za m2, plus DPH, el. energia nie je v cene.  Kontakt: 0917 277 707, prenájom od 1.1.2023.
ID : 40570
300 m2
cena dohodou
Zobraziť viac

Tehlový 2 izbový byt na predaj, centrum mesta Lučenec.

Na predaj 2 izbový byt v meste Lučenec, centrum - ulica Mieru. 2 izbový byt má vlastný plynový kotol, špajzu s oknom, murované jadro, 2 pivnice, je v tehlovom bytovom dome v slušnom prostredí. Jadro je murované, staršia rekonštrukcia, v byte sú plastové okná, bezpečnostné dvere,  zachovalá kuchynská linka, digestor, kombinovaný sporák, ... Rozloha podľa LV je 60m2. Nachádza sa na 2. poschodí z 2. Podlaha: plávajúca, dlažba. Steny: omietky. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. Energetický certifikát B. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, nemocnica, zastávka autobusu. Cena 73 000 €, pri rýchlom jednaní výrazná zľava..., kontakt: 0905 382 280 ,,Reality Exkluzív“. Ponúkame obchod na kľúč! To znamená hradíme právny servis (návrh budúcej kúpnej zmluvy, návrh kúpnej zmluvy), hradíme poplatky u notára (overenie zmlúv), aj na katastri (kolky), zabezpečíme znalecký posudok, hypotéku.. Cena nami inzerovanej nehnuteľnosti je vždy konečná vrátane provízie.
ID : 40561
60 m2
1 217 €/m2
73 000 €
Zobraziť viac

Na predaj rodinný dom v meste Lučenec

Ponúkame Vám na predaj 4 izbový rodinný dom v meste Lučenec, lokalita cca štvrť za Tuhárskym námestím. Rodinný dom je vo výbornom stave, je potrebné ešte dokončiť rekonštrukciu fasády budovy. Podrobnejšie: murivo tehla, strešná krytina Bramac, strecha sedlová, sčasti rovná /terasa/, okná väčšinou pôvodné drevené prerobené - 3 sklá. Vek stavby: staršia časť 1939, novšia 1994.  Rekonštrukcie: - 1997 rekonštrukcia strechy, výmena laťovania, parozábrana, krytina Bramac - 2013 zateplenie obvodového muriva okrem 2 stien. - 2005 rekonštrukcia kuchyne, inštalácie, rozvod vody odpadu, nové ističe, stierky, nové vchodové dvere, znížený strop s bodovým osvetlením /kuchyňa, obývačka/... Dom je čiastočne podpivničený, /2 miestnosti/, vstup z domu aj zo dvora, rozloha cca 48 m2 - na prízemí cca 108 m2 sú 2 izby, vstupná chodba, kuchyňa, kúpeľňa a samostatné WC - na poschodí sú 2 izby, kúpelňa s WC a väčšia terasa - na streche sú nové fotovoltaické panely... Plocha: úžitková cca 160m2, zastavaná 115m2, pozemok celkovo 250m2. Podlaha: plávajúca, parkety, dlažba. Steny: stierky, omietky. Okná: drevené (pôvodné), 1x plastové. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, chladnička.... Kúrenie kombinované: teplovzdušný krb s rozvodom - prieduchmi alebo plynové gamatky. Ostatné vybavenie: káblová televízia. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Čiastočné (1:2) podpivničenie. K dispozícii všetky inžinierske siete. Energetický certifikát nebol vystavený. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, škola, škôlka, nemocnica, zastávka autobusu. Cena 171 000 € cena aj dohodou po obhliadke, kontakt: 0917 277 707 ,,Reality Exkluzív“. Ponúkame obchod na kľúč! To znamená hradíme právny servis (návrh budúcej kúpnej zmluvy, návrh kúpnej zmluvy), hradíme poplatky u notára (overenie zmlúv), aj na katastri (kolky), zabezpečíme znalecký posudok, hypotéku.. Cena nami inzerovanej nehnuteľnosti je vždy konečná vrátane provízie.
ID : 40365
160 m2
1 069 €/m2
171 000 €
Zobraziť viac
<< < 1 2 3